Hvem er vi

I over 10 år, har vi hatt ett fokus – å skape gode hjem. For det er gjennom å forme gode hjem sammen med våre kunder, at vi hele tiden utvikler oss. Gode ideer utvikles gjennom å teste dem, og gjøre dem bedre.

Våre prosjekter skal virke og vare – og oppfylle akkurat den boligdrømmen DU har.

Fra tomt og utforming, til innflytting – våre prosesser har som mål å alltid skape trygghet for deg. Det er din drøm vi jobber med – din drøm vi skal oppfylle. Og på den måten, tar vi del i de hjemmene vi bygger.

Vi er KRAG – og vi skaper gode hjem på Sørlandet!

For å skape gode løsninger som virker og varer, er vi opptatt av samspill og gode prosesser. Fra første møte med oss, er det vårt fokus at du hele tiden opplever deltakelse og påvirkning på produktet. I tillegg skal du oppleve hele prosessen som trygg og gjennomtenkt. For dette kan vi.

Hele prosessen består av 3 faser

  • Innledende fase
  • Byggeperioden
  • Innflytting

Hver av fasene stiller egne krav til innhold til oss som leverandør, og vi har gode rutiner for dette som vi vet virker. Først gjennomgår vi kundens behov, og sørger for at arkitekten tegner løsninger som ivaretar dette – og kanskje foreslår løsninger som overgår dette. Dernest blir det sammen å optimalisere dette før endelig tegninger foreligger.

Byggeperioden varierer selvsagt i omfang og lengde, men starter alltid med at vi setter sammen det beste laget for god gjennomføring. Du får selvsagt god oversikt over disse, med kontaktinfo til samtlige. For vi ønsker at du skal være trygg og involvert i det som skjer – gjennom hele prosessen. De møter vi har gjennom prosessen vil også sørge for samspill og kvalitetssikring.

Innflytting skjer på avtalt tidspunkt god tid i forkant. Vi vet hvor stor denne dagen er for folk flest, og vi strekker oss alltid langt for å gjøre opplevelsen minnerik. Vi holder det vi lover, og etter innflytting gjør vi alltid avsjekk om noe skulle mangle – i tillegg til årskontroll vi selvsagt gjør. Vår erfaring skal være din trygghet.

KRAG ble etablert for 10 år siden, og gjennom disse årene har vi blitt en solid og erfaren eiendomsutvikler. Vi som jobber her har imidlertid jobbet med eiendom og bygging av boliger hele vårt yrkesliv – og har unik innsikt i hva som skaper gode hjem og nabolag.

Justneshalvøya er godt eksempel på hva vi kan være med å skape. Her har KRAG med flere utviklet og bygget vakre og funksjonelle boliger i alle former og størrelser – og gitt grunnlag for familier å realisere sin boligdrøm.

Referanseprosjekter

Moltestien 34

Når kvalitet teller

Kraggruppen
Les mer

Marikåpeveien 66

Fantastisk utsikt og veldig god planløsning

Kraggruppen
Les mer

Moltestien 2-6

Spektakulær beliggenhet på toppen av Justneshalvøya

Spiss arkitektur & plan AS
Les mer

Moltestien 15-27

Et barnevennlig og attraktivt boligområde

Kraggruppen
Les mer

Marikåpeveien 13

Fenomenal utsikt!

Kraggruppen
Les mer

Moltestien 18

Ta med naturen inn

Kraggruppen
Les mer

Fiolveien 22-28

Attraktivt og solrikt

Kraggruppen
Les mer

Samarbeidspartnere