Solfjell Hyttegrend

BRA fra

m2

Total areal terrasse fra

m2

Pris fra

kr + omk.

Vi tar turen opp Setesdalen, til fjellbyen Hovden for å bygge hytter!

Ca 10 minutter fra Hovden Sentrum kommer snart Solfjell Hyttegrend. Et sted hvor du kan nyte et pust i bakken fra en masete hverdag. Et sted du finner hytter med sjel og gode kvaliteter. Et sted barna kan kose seg med masse uteaktivitet, der du kan tusle rett ut i skiløypa på vinterstid eller sykle til snaufjellet på sommerstid. Ei hyttegrend vi er stolte av å kunne presentere for dere!

Et stort steg for krag og vi gleder oss vilt til å komme i gang.

Så langt har vi kommet i gang med hugging av trær og vil så snart vinteren gir seg gå i gang med veier og infrastruktur. Vi er i startgropa, men målsettingen vår er at vi bygger de første hyttene før neste vinter.

Vi har tegnet 4 ulike hyttemodeller som vil være utgangspunktet for feltet og som kan tilpasses hver enkelt kundes behov. Alle tomtene har mulighet for å bygge opp til 250m2.

Vi legger som alltid opp til en meget god kvalitet på alt fra vannvarme i gulvene på bakkeplan til utvendig steinull og torv på taket.

Prismessig er vi i full gang med prosjektering og kalkulering av hyttene og vil komme med en oversikt så snart vi har det klart. Sånn grovt sett vil vi kunne levere hyttemodell A fra 3.750.000, modell B fra 4.500.000, modell C fra 5.250.000, modell D har vi ikke kalkulert enda. Prisene vil variere ut i fra hvilken tomt man bygger på.

Med bakgrunn i behov for noe endring i regulering på øverste del av feltet vil vi starte med tomtene 1 – 31, resterende tomter må vi avvente reguleringsarbeid.

Ta kontakt med oss om du ønsker mer info!