Soleieveien 36

Soverom

3

Bad

2

BRA

129.2 m2

Total areal terrasse

17.4 m2

Solgt

Plantegning

Fasade

Sør/Øst og Nord/Vest Sør/Øst og Nord/Vest
Sør/Vest og Nord/Øst Sør/Vest og Nord/Øst

Byggebeskrivelse

Yttervegg: Royal impregnert liggende og stående kledning.

Innvendige vegger: Til skillevegger benyttes bindingsverk dimensjon tilpasset nødvendig veggtykkelse ihht. teknisk behov, alle innvendige vegger som har behov for lyd demping isoleres. Gips på begge sider.

Gulv: Bjelkelag dimensjoneres etter forskriftene. Gulv i 1. etg. Godkjent Radon sikring, 35cm Isopor, beting, fliser eller parkett.
Til gulv i 2 etg. benyttes regnet fra undersiden, 12mm gips, 36mm himlingslekt, 150mm isolasjon, justert bjelkelag, 22mm sponplater, 36mm avrettingsmasse og parkett gulv. Parkett er Ecowood hard eik, bredde 20,5cm.

Takverk: 12 mm malt og sparklet gips.

Listverk: Det leveres gulv- og dørlister i malt kvalitet.

Luftebalkonger / veranda: Leveres med papp tekking og imp. Terrassebord (28 x 120 mm) på gulv. Veranda leveres med rekke i tre ihht tegning.

Vinduer / balkongdører: Leveres fra Nordan, Gilje eller Uldal i malt kvalitet innvendig og utvendig.

Dører: Hoveddør leveres i malt kvalitet fra Nordan. Vi har valgt Horisont serien med 8 modeller og 14 fargevarianter som standard inngangsdører. Innvendige dører leveres fra Scanflex i standard farge Klassisk Hvit og i Trend design, alle dører leveres med skilt og vridere. Andre farger kan leveres som tilvalg.

Pipe og ildsteder: Det er tatt med pipe og peis som standard, peisovn er satt til kr 25.000kr.

Oppvarming: Det er beregnet vannbåren gulvvarme i huset iht. beskrivelse fra Øko AS.

Kjøkkeninnredning er satt til 125.000kr netto, inkl. montering og mva. Kunde står fritt til å velge leverandør. Garderobeskap er ikke tatt med i leveranse.

Carport: Leveres med ubehandlet betong på gulv.

Maler arbeid: Gips i tak leveres ferdig sparklet og malt i klassisk hvit som standard farge. Gips på vegg leveres ferdig sparklet og malt i klassisk hvit som standard farge. Listverk males en gang etter montering. Andre farger kan leveres som tilvalg.

Flise arbeid: Alle våtrom er beregnet med nødvendige membraner. Bad i 2.etg leveres med fliser på gulv og oppkant, vegger i malt kvalitet. Bad/vask 1.etg leveres med fliser på gulv og vegg. Hall ved hovedinngang leveres med fliser på gulv. Alle fliser leveres fra Flisekonsept og er ihht. våre standard leveranser (se utstilling på kontor).

Utvendige arbeider: Tilbake fylling til ringmur med subb som øverste sjikt. Utvendige arealer avrettes og pukkes.
Utvendige murer og gjerder er ikke medtatt i pris.
Levegg på begge sier er inklusiv (Med forbehold om at den ene er ok for de i Soleieveien 40).

Stripefundamenter for platting foran hus er inklusiv.

Krag Bolig forbeholder seg retten til å gjennomføre mindre tekniske justeringer i forbindelse med gjennomføringen av prosjektet. Nedforinger og boksinger på grunn av tekniske føringer kan forekomme selv om det ikke er angitt på tegningene. Mindre avvik fra tegninger/planer kan forekomme.

Boligene er tegnet av ARKICON AS  i samarbeid med KRAG BOLIG AS.

Krag Bolig forbeholder seg retten til å gjennomføre mindre tekniske justeringer i forbindelse med gjennomføringen av prosjektet. Nedforinger og boksinger på grunn av tekniske føringer kan forkomme selvom det ikke er angitt på tegningene. Mindre avvik fra tegninger / planer kan forekomme.