Moltestien 75-81

4 AV 4 SOLGT

4 moderne og unike boliger, spesialtilpasset tomten. 4-5 soverom, 3 bad, dobbel garasje, terrasse med utsikt og direkte utgang fra stue, praktikantdel i underetasjen.

BRA fra

m2

Total areal terrasse fra

m2

Pris fra

kr + omk.

Våkne uthvilt i et av de svale soverommene i underetasjen. Ta trappen opp og møt den romslige stuen med tilhørende kjøkken. Kast et blikk ut av de store vindusflatene med panoramautsikt. Fortsett direkte ut på terrassen, eller ta trappen videre opp til den fantastiske toppetasjen, hvor du ser alt du kan ønske deg av en utsikt.

Vi har bygget flere boliger i Moltestien, så her bor det mange familier. Nå holder vi på å klargjøre noen av de siste, men absolutt beste tomtene. Vi har også tegnet fire moderne og unike boliger, spesialtilpasset tomten med tanke på den flotte beliggenheten. 4 – 5 soverom, 3 bad, dobbel garasje, terrasse med utsikt og direkte utgang fra stue, egen romslig praktikantdel i underetasjen. Og bokstavelig talt, på toppen av alt. I 2. etg får du en stor hagestue hvor man kan åpne dørene til en helt fantastisk takterrasse på ca 50 kvm. Her kan du nyte både morgen- eller kveldssol – alltid med utsikt over vakre Topdasfjorden.

Justneshalvøya er full av lekeplasser, fotballbinger, turstier, egen barnehage og egen ungdomsskole. I tillegg er det korte avstander til alt du trenger.

Bolig Sov. Etg. BRA Pris Omkostninger  
75
Solgt
77
Solgt
79
Solgt
81
Solgt