Bygg- og eiendomsutvikler på Sørlandet

Krag har sitt virkeområde på Sørlandet. Kjernekompetanse og satsingsområde er utvikling av eiendom og bygging av boliger. Vi gjennomfører også prosjekter i samarbeid med andre aktører eller som egne prosjektselskap når dette er hensiktsmessig

Spesialisering

Krag spesialiserer seg på tomteerverv,regulering og prosjektering av eiendommer for boligmarkedet. Vi er en solid og god partner for grunneiere og eiendomsbesittere som ønsker å utvikle og foredle sine verdier.

Erfaring

Krag Gruppen ble etablert i 1998. Vi ønsker å være en seriøs og anerkjent bygg- og eiendomsutvikler på Sørlandet. Våre medarbeidere har lang fartstid innen bygg- og eiendomsutvikling, finans, prosjekt- og økonomistyring. Denne erfaringen håper vi skal komme våre kunder og samarbeidspartnere til gode.

Justneshalvøya - Barnas Bydel

Justneshalvøya er Krag sin hovedsatsning og det er vi stolte over. Dette er Barnas bydel.

Stedet der de små drømmene naturlig forenes med de store og ville. 

Sjøen, den høye stjernehimmelen, lekeplasser, Trollstien og vakre strender. Helt naturlig, og Sørlandet i et lite kinderegg. Ja, her er det bare opp til deg selv. 

Sammen bygger vi fremtidens hjem og morgendagens opplevelser. Små og store drømmer, små og store mennesker skaper lekne hverdager. Naturen har gjort sitt. Når vi gjør det naturlige lekent, blir det lekne helt naturlig. 

For oss som utvikler bydelen Justneshalvøya, har fokuset på barna vært førende hele veien. Derfor har vi også lagt rikelig til rette med lekeplasser, fotballbaner, turstier, badeplasser og sprelske fiskeplasser.

Vårt mål er at Justneshalvøya skal være den beste bydelen  å vokse opp i!

Kontakt oss

Krag holder til på Kjøita 37, 4630. Forretningsforbindelser samt nye og gamle kjente er alltid hjertelig velkomne på en kaffe.

Mi snakkes!

} }